GSL -- Grupul pentru Software Liber

 

Lista GSL

Cine suntem

Suntem un grup de persoane implicate individual în proiecte locale, naționale și internaționale ce au legătură cu software-ul liber. Suntem programatori, traducători, utilizatori și susținători de software liber.

Ce facem

Promovăm software-ul liber prin proiecte inițiate de grup printre care se numără proiecte de localizare în limba română, de creat legături între comunități și sprijinire a lor și de informare a publicului în legătură cu software-ul liber.

Cum iei legătura cu noi

Ne puteți contacta prin email, pe IRC sau prin grupul nostru de discuții. Pentru a vedea ce metodă de contactare este mai potrivită, vă invităm să vizitați pagina noastră de contact. Dacă doriți să contactați un membru al grupului, vă sugerăm să consultați lista membrilor grupului nostru.

Despre această listă

Aceasta este o listă de discuții pentru oricine este interesat de promovarea software-ului liber și dorește să ni se alăture sau doar să urmărească acțiunile noastre. Pentru mai multe informații, poți vizita saitul nostru la www.softwareliber.ro.

Pentru a accesa colecția mesajelor publicate anterior pe listă, vizitați Arhivele GSL.

Folosirea listei GSL
Pentru a trimite un mesaj către listă, trimiteți un email la adresa gsl@liste.softwareliber.ro

În secțiunile următoare vă puteți abona la această listă, sau vă puteți modifica datele existente de abonament.

Abonarea la GSL

Vă puteți abona la lista de discuții GSL completând formularul de mai jos.

  Veți primi un cu o cerere de confirmare, pentru a preveni abonarea dumneavoastră abuzivă. Aceasta este o listă privată, însemnând că lista membrilor abonați nu este disponibilă persoanelor externe.
  Adresa de email:  
  Numele (opțional):  
  Puteți introduce o parolă mai jos. Aceasta nu va asigura o protecție extraordinară, dar ar trebui să prevină intervenția altora în datele dumneavoastră de abonament. Nu folosiți parole valoroase atâta timp cât acestea vă vor fi retrimise ocazional în text clar.

  Dacă nu introduceți nici o parolă, va fi generată automat una pentru dumneavoastră, și vă va fi trimisă de îndată ce veți confirma abonarea la listă. Puteți oricând cere re-trimiterea parolei prin email la editarea preferințelor personale.

  Alegeți o parolă:  
  Reintroduceți parola pentru confirmare:  
  Limba preferată:  
  Doriți mesajele listei într-un rezumat zilnic? Nu Da

Abonații listei GSL
(Lista abonaților este disponibilă numai membrilor listei.)

Introducețiadresa și parola dumneavoastră pentru a vizita lista abonaților:

Adresa: Parola:  

Pentru a vă dezabona de la GSL, pentru a primi notificări de reamintire a parolei de acces sau pentru a vă modifica opțiunile de abonament, introduceți adrea dumneavoastră de abonare:

Dacă lăsați acest câmp gol, vi se va cere adresa de e-mail


Lista GSL este deținută de admin at softwareliber.ro
Interfața administrativă a GSL (necesită autorizare)
Toate listele de discuții de pe liste.softwareliber.ro

Delivered by Mailman
version 2.1.9
Python Powered GNU's Not Unix